Tema: Poezi Për Natyrën

Ngjyrat Nuk Qëllohen

Mos i prekni ngjyrat
ngjyrat nuk qëllohen
me to është bërë Universi
dhe Toka me to mbulohet.

Ngjyrat janë magjike
janë lulet e Jetës
hedhur në telajo
në kohën e drekës.

Ah çfarë mrekullie
çelur gjithë Natyra
kështu e dua Botën
mos i prekni ngjyrat.

- poezi nga Adrian Llanaj


- Poezia u dërgua nga Futuro3000 -

Zgjidhni me sa yje do votoni

Mesatarja:  5 / Votuan:  5