Alban Skënderaj Feat. Noizy

Drejt Suksesit ➡ Towards Success

 Shqip ➡  Anglisht
Nuk ka akoma asnjë votë

Përkthe Një Këngë »

Më Shumë Përkthime »

Përktheu: Maddona Marley


Drejt Suksesit

[Albani:]
Asgjë s'të jepet falas
Gjithçka e ka një çmim
Madje dhe dashuria
Dhurohet në shkëmbim.
Asgjë s'të jepet falas
Gjithçka e ka një çmim
Dhe rruga drejt suksesit
Ka vetëm një drejtim.
ndaj beso në punë, beso në djersë
Beso në ëndërr dhe në shpresë
Se asgjë s'te jepet falas
Që kur lind dhe dersa vdes

[Noizy:]
Me rëndësi është ta kesh një plan
dhe një qëllim,
zgjidhe një rrugë
me vetëbesim
Nëse gabon diku dije:
Ka vend për përmirësim
Mos lë asnjonin me t'thonë:
"s'mundesh", është thjesht mashtrim

Kush e dinte që do ishim ktu ku jemi sot
Kujt ja mori mendja
që do kishim fansa nëpër botë
Asgjë nuk është e sigurt,
e ardhmja kurrë nuk dihet
Por kurrë nuk do ndalem
me punë gjithçka arrihet

Thjesht po t'them mos u dorëzo
s'ka lidhje ça pune bo
Atë që bon, boje ma s'miri
dersa t'bohesh numër njo
Nuk është turp me provu,
turp është kur ti as nuk provon
Nuk ka lidhje prej ka nis,
lidhje ka se ku po shkon

Mbas shiut do dali dielli, oh
Mbas reve po fshihet qielli, uoh
K'shu që kurrë nuk do dorëzohem, oh uoh
Shpresa ime vdes e fundit

[Albani:]
Asgjë s'të jepet falas
Gjithçka e ka një çmim
Madje dhe dashuria
Dhurohet në shkëmbim
Asgjë s'të jepet falas
Gjithçka e ka një çmim
Dhe rruga drejt suksesit
Ka vetëm një drejtim
ndaj beso në punë, beso në djersë
Beso në ëndërr dhe në shpresë
Se asgjë s'te jepet falas
Që kur lind dhe dersa vdes

Shpresoj që ti je nga ata
që s'rri të presësh nga të tjerë
Duke qarë gjithë jetën,
duke vjellur vetëm vrerë
Shpresoj që reagon
pikërisht në vështirësi
Matesh me hapat e tu,
s'bie pre në xhelozi
Thuaje çdo ditë:
“Unë e bëj fatin tim!”
Thuaje çdo natë:
“Do ia dal se kam besim!”
Sepse ti beson
më shumë në vepra se në fjalë
Sepse ti e di
që asnjeri s'mund të të ndalë

[Noizy:]
Asgjë s'të jepet falas
Gjithçka e ka një çmim
Se rruga drejt suksesit
Ka vetëm një drejtim

[Albani:]
Asgjë s'të jepet falas
Gjithçka e ka një çmim
Madje dhe dashuria
Dhurohet në shkëmbim
Asgjë s'të jepet falas
Gjithçka e ka një çmim
Dhe rruga drejt suksesit
Ka vetëm një drejtim
ndaj beso në punë, beso në djersë
Beso në ëndërr dhe në shpresë
Se asgjë s'te jepet falas
Që kur lind dhe dersa vdes


Towards Success

[Albani:]
Nothing is given for free
Everything has a price
Even love
Donated in exchange.
Nothing is given for free
Everything has a price
And the way to success
There is only one direction.
so believe in work, believe in sweat
Believe in a dream and in hope
That nothing is given free of charge
Ever since he was born and dying

[Noizy:]
It's important to have a plan
and one purpose,
choose a path
with confidence
If you misunderstand something:
There is room for improvement
Do not leave asnjonin to say:
"you can not" is just a trick

Who knew we would be here today
To whom I wondered
that we would have fans around the world
Nothing is certain,
the future is never known
But I will never stop
with work everything is achieved

I just do not give up
There is nothing to do with bo
What a bon, my color is not mine
until you get a number of notifications
It is no shame with the providence,
Shame is when you do not even try
There is no link from there,
there is where it is going

After the rain the sun will come, oh
After the clouds are hiding the sky, uoh
I would never give up, oh oh
My hope is the last end

[Albani:]
Nothing is given for free
Everything has a price
Even love
Donated in exchange
Nothing is given for free
Everything has a price
And the way to success
There is only one direction
so believe in work, believe in sweat
Believe in a dream and in hope
That nothing is given free of charge
Ever since he was born and dying

I hope you are one of them
that you did not expect from others
Weeping all the life,
just vomiting
I hope he reacts
exactly in difficulty
With your footsteps,
I'm not jealous
Say every day:
"I do my fate!"
Say it every night:
"I'm going to trust it!"
Because you believe it
more in works than in words
Because you know
that no one can stop you

[Noizy:]
Nothing is given for free
Everything has a price
That way to success
There is only one direction

[Albani:]
Nothing is given for free
Everything has a price
Even love
Donated in exchange
Nothing is given for free
Everything has a price
And the way to success
There is only one direction
so believe in work, believe in sweat
Believe in a dream and in hope
That nothing is given free of charge
Ever since he was born and dying

Korrigjo Përkthimin
Kjo faqe përdor cookies vetëm për reklama dhe statistika. Kjo faqe nuk mbledh, nuk përdor dhe nuk shpërndan të dhënat tuaja. Kompanitë e palëve të treta që përdorin cookies janë: Google, Taboola dhe MGID.
Më shumë info  
teksteshqip.com © 2007 - 2019