A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Albanian Outlawz
  • Residence:
  • Zvicër 
Choose star rating

Rating:  3.4 / Votes cast:  11
Music genres: Hip-Hop

Albanian Outlawz is a popular group/singers. Anëtarët: Adhurim Alidema, Rabit Hysenaj
Vendlindja: Big Albania
Shtëpia diskografike: Kollaps Music
Vendi aktual: Switzerland

Më datë 2 Janar 2014, Albanian Outlawz publikojnë videoklipin "Keep It' Real".

Më datë 29 Maj 2015, Albanian Outlawz publikojnë videoklipin "Kry Pa Tru".

Më datë 28 Gusht 2015, Albanian Outlawz publikojnë videoklipin "Faktet".

Në vitin 2015, Albanian Outlawz publikojnë albumin "Prej Errsires N'drit & Prej Drites N'errsir 1".

Në vitin 2015, Albanian Outlawz publikojnë albumin "Prej Errsires N'drit & Prej Drites N'errsir 2".

Më datë 16 Janar 2016, Albanian Outlawz publikojnë videoklipin "Degradim Per Dekada".

Më datë 23 Shtator 2016, Albanian Outlawz publikojnë videoklipin "Dashni Që Dhem".

Më datë 16 Qershor 2017, Albanian Outlawz publikojnë videoklipin "O4l", në bashkëpunim me Outlawz.

Më datë 22 Korrik 2017, Albanian Outlawz publikojnë videoklipin "Marijana", në bashkëpunim me Deem.

Më datë 19 Nëntor 2017, Albanian Outlawz publikojnë videoklipin "Interesi".

Më datë 2 Janar 2018, Albanian Outlawz publikojnë videoklipin "Still Hated".

Më datë 24 Shkurt 2018, Albanian Outlawz publikojnë videoklipin "No Drama".

Më datë 15 Prill 2018, Albanian Outlawz publikojnë videoklipin "Fole", në bashkëpunim me KeepMan.

Më datë 19 Maj 2018, KeepMan & Albanian Outlawz publikojnë videoklipin "Animal".

Më datë 20 Korrik 2018, Albanian Outlawz publikojnë videoklipin "Kill 4 You".

» Edit Bio »

» Song Lyrics »

Facebook

Profile

Youtube

Channel

Instagram

Account

Add New

Official Profiles

More news about Albanian Outlawz »




Kjo faqe përdor cookies vetëm për reklama dhe statistika. Kjo faqe nuk mbledh, nuk përdor dhe nuk shpërndan të dhënat tuaja. Kompanitë e palëve të treta që përdorin cookies janë: Google, Taboola dhe MGID.
Më shumë info  
teksteshqip.com © 2007 - 2018