Albatrade
Albatrade
Albatrade
  • Vendlindja:
  • Shqipëri
{{ risposta }}
Mesatarja:  {{ nStars }} / Votuan:  {{ nVotes }}


Albatrade është produksion shumë i njohur. Albatrade Plus sh.p.k është një kompani shqipëtare e krijuar në vitin 1997 me vendndodhje në Tiranë. Kjo kompani operon në fushën e prodhimit, shumëfishimit, shpërndarjes dhe komercializimit të materialeve audio-vizuale, CD, DVD, filmave shqiptare dhe muzikës shqiptare. Albatrade Plus nuk është vetëm një kompani shpërndarjeje, por ajo ka dyqanet e veta dhe pika shitjeje në çdo Qendër Tregtare të rëndësishme në Shqipëri. Albatrade Plus ka 200 klientët nga qytete të ndryshme të Shqipërisë. Këto dyqane janë të furnizuara nga Albatrade Plus me anë të rrjetit të shpërndarjes qe ajo disponon. Albatrade Plus është e vetmja kompani e cila ka rrjetin e saj te shpërndarjes në stacionet e karburanteve (Alpete etj) për CD dhe është e para në Shqipëri për të sjellë këtë risi në këtë treg. Albatrade Plus ka staf të mjaftueshëm dhe të mirë organizuar për t'u kujdesur, kontrolluar dhe shpërndarë në të gjithë territorin e Shqipërisë. Në këtë periudhë Albatrade Plus zotëron pikat më të mira dhe më të rëndësishme të shitjes në Shqipëri ne fushat e përmendura më lart. Kjo kompani bashkëpunon me Kosovën, Maqedoninë, Malin e Zi per furnizimin e produkteve të ndryshme si DVD me filma shqiptare dhe këngë të ndryshme, CD - etj muzikore shqiptare. Nga viti 2011 Albatrade Plus zotëron të drejtën ekskluzive për të përfaqësuar Sony Music Entertainment me të gjitha të drejtat, për publikun, në të gjithë territorin shqiptar, dhe gjithashtu për prodhimet e tjera të huaja.

Në vitin 2006, Produksioni Albatrade publikojnë albumin "Hitet Vjeshte E Dimer".

Në vitin 2010, Produksioni Albatrade publikojnë albumin "Vjeshtë Dimër 2010".

Në vitin 2010, Produksioni Albatrade publikojnë albumin "20 Hite 2010".

Në vitin 2010, Produksioni Albatrade publikojnë albumin "Hitet E Veres 2010".

Në vitin 2011, Produksioni Albatrade publikojnë albumin "Best Hip-Hop 2011".

Në vitin 2011, Produksioni Albatrade publikojnë albumin "Hitet 2011".

Në vitin 2011, Produksioni Albatrade publikojnë albumin "Hite Vere 2011 Cd 1".

Në vitin 2011, Produksioni Albatrade publikojnë albumin "Perla Qytetare".

Në vitin 2011, Produksioni Albatrade publikojnë albumin "Hite Vere 2011 Cd 2".

Në vitin 2011, Produksioni Albatrade publikojnë albumin "20 Hite 2011".

Në vitin 2011, Produksioni Albatrade publikojnë albumin "Vjeshte-Dimer 2011-2012".

Në vitin 2012, Produksioni Albatrade publikojnë albumin "Extra Tallava".

Në vitin 2012, Produksioni Albatrade publikojnë albumin "Hitet Me Te Mira".

Në vitin 2012, Produksioni Albatrade publikojnë albumin "Hite Verore".

Në vitin 2012, Produksioni Albatrade publikojnë albumin "Qa Po Bojm Na Sonte".

Në vitin 2012, Produksioni Albatrade publikojnë albumin "Vetem Per Dasma Vol.2".

Në vitin 2013, Produksioni Albatrade publikojnë albumin "Top Hite Albatrade".

Në vitin 2013, Produksioni Albatrade publikojnë albumin "Hite Vere".

Në vitin 2013, Produksioni Albatrade publikojnë albumin "20 Hite Albatrade Plus".

Në vitin 2014, Produksioni Albatrade publikojnë albumin "O Sa Vere E Nxehte".

Në vitin 2014, Albatrade publikojnë albumin "Balada Dashurie".

» Dërgo Korrigjime »

» Tekstet e Këngëve »Komente 0