Asdreni

Thënie nga Asdreni

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Asdreni

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Sa jeni shqiptarë me gjak shqiptari… lartësoni burrërinë.
   aforizma
  1
  350
 • 2021-02-08 14:34:41
  Shpresa është një mall fare i lirë për të gjithë.
   aforizma
  0
  348