Barry White

Let's Just Kiss And Say Goodbye ➡ Le Të Puthemi Dhe Të Themi Lamtumirë

 Anglisht ➡  Shqip
Not Yet Rated

Translate A Song »

More Translations »

Translated by: Poli73


Let's Just Kiss And Say Goodbye

This is got to be the saddest day of my life
I call you here today for a bit of bad news
I won't be able to see you anymore
Because of my obligations and the ties that you have.

We've being meeting here everyday
And since this is our last day together
I wanna hold you, just one more time.

When you turn and walk away
Don't look back
I wanna remember you, just like this
Let's just kiss and say goodbye.

I had to meet you here today
There's just so many things to say
Please don't stop me 'til I'm through
This is something I hate to do.

We've being meeting here so long
I guess what we've done, all was wrong
Please darling, don't you cry
Let's just kiss and say goodbye.

Many months have passed us by
(I'm gonna miss you) I'm gonna miss you, I can't lie
(I'm gonna miss you) I've got ties and so do you
I just think this is the thing to do.

It's gonna hurt me I can't lie
Maybe you'll meet, you'll meet another guy
Understand me, won't you try, try, try, try, try, try, try
Let's just kiss and say goodbye.

(I'm gonna miss you) I'm gonna miss you, I can't lie
(I'm gonna miss you) Understand me, won't you try
(I'm gonna miss you) It's gonna hurt me I can't lïe.


Le Të Puthemi Dhe Të Themi Lamtumirë

Kjo duhet të jetë dita më e trishtuar e jetës sime.
Të kam thirrur këtu sot për një lajm të keq.
Unë nuk do të mund t'ju takoj më
Për shkak të detyrimit tim dhe lidhjeve që ti ke.

Ne jemi takuar këtu çdo ditë,
Dhe meqë kjo është dita jonë e fundit së bashku.
Dua t'ju shtrengoj edhe një herë tjetër.
Kur të kthehesh dhe të largohesh, mos shiko prapa.

Dua të të kujtoj ashtu si tani
Le të puthemi dhe të themi lamtumirë.

Me duhej te te takoja këtu sot,
Kam kaq shumë gjëra për të thënë.
Te lutem, mos më ndalo derisa të mbaroj,
Kjo është diçka që unë e urrej ta bëj.

Jemi takuar kaq gjatë.
Mendoj se çfarë kemi bërë, oh, ishte e gabuar.
Te lutem, e dashur mos qaj,
Le të puthemi dhe të themi lamtumirë.

Shumë muaj na kanë kaluar,
(Do te me mungosh)
Do te me mungosh, nuk mund të gënjej.
Kam lidhje dhe ti po ashtu.
Unë vetëm mendoj se kjo është gjëja qe duhet bërë.

Do të më lëndojë, nuk mund të gënjej.
Ndoshta do të takoni, do të takoni një tjetër djalë.
Më kupto, te lutem përpiqu, perpiqu, perpiqu,
Le të puthemi dhe të themi lamtumirë.

Ndoshta do të gjesh, do të gjesh një tjetër djalë.
Le të puthim dhe të themi lamtumirë, dashuria ime e bukur.
Te lutem mos qaj.
Më kupto, a do te perpiqesh?
Le të puthemi dhe të themi lamtumirë ...

Edit Translation
Kjo faqe përdor cookies vetëm për reklama dhe statistika. Kjo faqe nuk mbledh, nuk përdor dhe nuk shpërndan të dhënat tuaja. Kompanitë e palëve të treta që përdorin cookies janë: Google, Taboola dhe MGID.
Më shumë info  
teksteshqip.com © 2007 - 2019