Shpresa Dhe Ëndërrat

Shpresa dhe ëndërrat
Të punosh për t’i arritur qëllimet
Dhe në të njëjtën kohë të shpresosh
Se do i arrish ato qëllime
Është gjëja më normale
Mirëpo, të shpresosh se qëllimet t’ua
Do të arrihen vetëm duke pritur
Dhe duke planifikuar
Pa punuar aspak
Është gjëja ma banale dhe më e palogjikshme.
Të shpresosh dhe të ëndërrosh
Duke punuar për qëllimet
Është gjë e bukur

9. III .2013

- poezi nga Benjamin Krasniqi


Zgjidhni me sa yje do votoni

Mesatarja:  5 / Votuan:  7