Tema: Poezi Dashurie

Ari

Ari është metal, që:
Nuk dëgjon, nuk flet
Nuk shikon, as nuk ka ndienja
Mirëpo qudia ndodhë pikërisht në këtë
Sepse lakmitarëve ua merrë:
Dëgjimin, shikim, fjalën dhe ndienjat
Dhe në fund i bënë pikërisht si vet
Jo, të vlefshëm si vetëvetja, por i bënë:
Të ngurt dhe pa ndenja
Nuk tërheqet nga askush
Por i tërheq të gjithë.

22. IX .2013

- poezi nga Benjamin Krasniqi


Zgjidhni me sa yje do votoni

Mesatarja:  5 / Votuan:  29