Më mbaj mend (për 1 muaj)

Tema: Poezi Për Jetën


Jeta

Në ktë jetë FAMILJA është kryesore,
Gënjeshtra,shkatrrimtarja e jetës njerëzore.
Përbuzja në shoqëri,një karakteristikë e neveritshme
Tradhëtia pas shpine nje plage teper e dhimshme.
Djallezia dhe zilia koncept perçares
Mëria dhe keqkuptimi,mur ndarës.
Respekti dhe dashuria,lumturia e jetes.
Arti dhe sporti,ilaçi i zemres.
Sinqeriteti dhe çiltersia,karakteristika me vlere
Paqe,familje e shendoshe, jeta e denjë.
Çdo gje mbaron dhe fundi ka nje kuptim,
Mjafton qe gjithçka te jete nje vleresim.

- Poezi nga Denisa Saliaj


- U dërgua nga Denisa Saliaj -


Nuk ka akoma asnjë votë


Komente 0