Denisa Saliaj

Thënie nga Denisa Saliaj

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Denisa Saliaj

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-10-19 16:13:43
  Nuk mjafton vetëm të hetosh mbi viktima që mund të sjellë një ngjarje, pa nxjerrë një mësim prej tyre.
   aforizma
  0
  475
 • 2021-11-05 08:20:32
  S'mund të ndërtosh Drejtësi në themelet e një padrejtësie.
   aforizma
  0
  460
 • 2021-11-06 07:54:16
  Nuk është ''e thënë'' me patjetër që të rrish çdo sekondë pas një personi që do, por të jesh pranë tij në momentet më të rëndësishmë dhe të vështira.
   aforizma
  0
  459
 • 2021-11-11 09:12:51
  Nëse prania e dikujt të plotëson hapsirën e thellë të vetmisë, lëre të qëndrojë me ty!
   aforizma
  0
  454
 • 2021-12-02 18:19:27
  Mos i beso dikujt vetëm se të tha që ka besim tek ti. Besoji nëse bindesh.
   aforizma
  0
  433
 • 2021-12-24 15:31:27
  Përqafoj 'sulm' të egos dhe jo përkëdheljen e saj, sepse “përmbushja“ nga përkëdhelësit e egos është sekondare, sulmi i përjetshëm.
   aforizma
  0
  411
 • 2022-02-14 14:01:44
  Nuk kam nevojë të kujdesesh për mua. Kam dëshirë të sigurohesh që unë po kujdesem për veten.
   aforizma
  0
  359
 • 2022-03-08 07:46:07
  Kur ti flet për momentin më të rëndësishëm të jetës tënde, sigurohu që dëgjuesi yt nuk është në bisedë sa për të kaluar kohën.
   aforizma
  0
  337
 • 2022-03-18 08:55:38
  Jo çdo zgjedhje është zgjidhje!
   aforizma
  0
  327
 • 2022-04-09 15:55:18
  Të gjithë e meritojnë vdekjen, por askush nuk meriton të vritet!
   aforizma
  0
  305
 • 2022-08-08 07:22:11
  Dua te mendoj, te vazhdoj te mendoj sepse duke menduar kuptoj se cfare jam, kush jam dhe çfare dua. Mendoj qe te rikrijoj mendime.
   aforizma
  0
  184
 • 2022-12-16 09:34:01
  Na pëlqen të na besojnë, por vet ndihemi krenarë që jemi mosbesues!
   aforizma
 • 2021-08-08 09:10:42
  GJeneza jone fillestare eshte brendesia e trupit te nje gruaje, qe eshte NENA JONE!
   aforizma
 • 2021-08-20 19:10:21
  Sakrificat që bën një baba për vajzën e tij, nuk mund t'i bëjë kurrë një "Princ i Kaltër" (Të paktën jo me të njëjtën pastërti dhe vërtetësi).
   aforizma
 • 2021-08-12 21:07:19
  Dashuria eshte nje ndjenje me ane te se ciles njeriu udheton ne destinacione hapsinore kontrasti, ne SHKALLE PARAJSE dhe DRITARE FERRI, nga ku mund te ngjitet ne Siperfaqesine e Botes dhe te shohi thellesine e Qenies se vet (qenies njerezore).
   aforizma
 • 2021-08-13 06:33:55
  Une i klasifikoj njerezit ne tre kategori: Te mire, te forte dhe te drejte. Njerezit e mire nuk jane domosdoshmerisht te forte dhe e anasjella, njerezit e forte nuk jane domosdoshmerisht te mire, por nje njeri i drejte eshte edhe i mire, edhe i forte.
   aforizma
 • 2021-08-14 17:28:30
  Dhimbja eshte ajo qe e çon njeriun ne gjendjen e pergjumjes së thelle, po dhimbja eshte ajo qe nxit zgjimin dhe ringritjen!
   aforizma
 • 2021-08-16 22:26:07
  Nëse dikush mendon se meriton titullin ''Zot i Dijes'', kontribuon në një ''shaka'' me të cilën qeshet sa herë degjohet!
   aforizma
 • 2021-09-13 09:59:44
  Shkolla është intstitucioni ku niset dhe udhëtohet rruga e pafundme e Dijes!
   aforizma
 • 2021-08-26 09:21:03
  Nëse çdo e vërtetë është subjektive, a ekziston versioni real i saj?!
   aforizma