Më mbaj mend (për 1 muaj)

Shuarja E Dy Jetëve

Një jetë u shua një tjetër u hodh në ferr, përgjithmonë,
për të mos dalë dot më kurrë që aty, një shpirt i trazuar, një zemër e lënduar dhe e shushatur, e mallkuar nga të mallkuarit.
Një jetë u shua se donte të hynte në jetën e dikujt tjetër, kurse tjetra jetë u shua po ashtu se nuk donte jetën e tija ta ndante me tjetër.
E ngadalë si në tragjedi të Shekspirit, si dy kokrriza sheqeri dy jetë u shuan, secili veç e veç, në tranden e tija.

- Poezi nga Dionis XhafaNuk ka akoma asnjë votë


Komente mbi këtë krijim