Më mbaj mend (për 1 muaj)

Heshtja

Hesht, kur diçka më të mirë nuk ke për ta thënë,
gjërat do të ecin mirë vetiu, e do të shkojnë në vend,
natyralisht aty ku e kanë edhe drejtimin, do të ketë zhvillim,
ndriçimi, ngrohtësia dhe lumturia do të të takojë, tok me harmoninë.

- Poezi nga Dionis Xhafa


- U dërgua nga Dionis Xhafa -


Nuk ka akoma asnjë votë


Komente mbi këtë krijim