Më mbaj mend (për 1 muaj)

Ajsberg

Ajsbergu është një send i bardhë, ndoshta re e dendur që rri poshtë nën oqean,
ai rri ulur, përunjur gjithmonë, ashtu përkulur dhe fjalët të pakta e të rralla i ka,
e nuk është anije, as traget, nuk transporton njerëz, as mall, as ndjenja, as shpirt, as zemra,
se ajsbergu është e vërteta që fshihet, është vala që nuk ndihet, është sendi i zhytur, i pastër, papërlyer, bardhë si dëborë.

- Poezi nga Dionis Xhafa

- U dërgua nga Dionis Xhafa -


Nuk ka akoma asnjë votë


Komente mbi këtë krijim