Varri

Në varr më fusni, thellë në varr,
trupin kallmëni dhe copëtomani, ma bëni shoshë,
oh hiç send mos mbetem, oh aromë kafke le të më vijë,
digjmëni, më shkretoni, por mos ma prekni, oh jo, shpirtin tim.

- poezi nga Dionis Xhafa


- Poezia u dërgua nga Dionis Xhafa -

Nuk ka akoma asnjë votë