Edona Llalloshi

Thënie nga Edona Llalloshi

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Edona Llalloshi

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
  • 2021-02-12 01:22:10
    Me nder përfaqësova traditat Shqiptare dhe lobova përmes këngës për ëndrrën e Kosovës së Pavarur.
     aforizma
    17
    760