Elvis Kungji

Thënie nga Elvis Kungji

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Elvis Kungji

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
  • 2022-04-16 09:56:14
    Ti ec ne hapat e rruges ku kalon stilolapsi I Atij qe ka shkruar fatin tend.
     aforizma
    0
    175