2019-03-11 06:32:12
Ti ke pas me m'dhon
Shumë dashuri sa pasuria
As vetë s'e di
Jo nuk e di hala s'e di
Qka humbe ti
© teksteshqip.com
2019-03-11 05:00:48
Një pjesë të jetës
ti ma more
Dhe kurrë nuk ma ktheve
Sa më larg shkoj
Ty më shumë t'mendoj
Po zemrën ma theve
© teksteshqip.com