Thënie nga Ermira Tafciu

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Ermira Tafciu

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-04-25 17:08:45
  Asnje lule nuk i ngjan tjetres dhe secila mbath petkun e pranveres.
   aforizma
  0
  709
 • 2022-01-22 14:06:04
  Një dimër është i acartë, kur të akulltat zemra e rrethojnë.
   aforizma
  0
  614
 • 2022-01-23 05:57:07
  Që botën ta njohësh në tërë dimensionet, mëso të njohësh veten, pastaj të gjykosh botën.
   aforizma
  0
  611
 • 2022-02-05 20:11:24
  Vjeshta e pare ne syte e jetes, prekje e se djeshmes e sensacion i se tashmes.
   aforizma
  0
  599
 • 2022-02-16 23:30:36
  Është më mirë të jetosh në botën e ëndërrave, se sa të mos kesh të tilla.
   aforizma
  0
  586
 • 2022-04-26 08:22:59
  Labirinthet e së djeshmes vështirësojnë të tashmen e mjegullojnë të ardhmen.
   aforizma
  0
  517
 • 2021-05-05 15:34:16
  Mosnjohja e thellë gjykim të cunguar sjell e njohja përtej një det mendimesh përcjell
   aforizma
 • 2021-05-31 09:29:52
  Vetkenaqesia, arma drejtuar vetes e thjeshtesia nje rruge e gjate mes jetes.
   aforizma
 • 2021-06-10 08:40:44
  Lojerat e fjaleve pakuptimin e fjales tregojne, e ziline e molepsur ne te shumta arsye, pa arsye togfjaleshash mbrojne.
   aforizma
 • 2021-06-26 16:04:32
  Nese do vertet te godasesh injorancen, mos i fol kurre asaj.
   aforizma
 • 2021-09-20 11:41:33
  Nje mendje e zgjuar eshte e dukshme e s'ka nevoje per diplome. Qan e qesh me miq dhe pse s'eshte profesion.
   aforizma
 • 2021-05-23 13:53:36
  Nese jetes i buzeqesh rrejshem, mos u merzit me genjeshtren çdo dite.
   aforizma
 • 2021-07-16 00:14:28
  Jeta eshte nje trekendesh dhe ti duhet te zgjedhesh te jesh Kulmi.
   aforizma
 • 2021-07-22 14:45:50
  Vetmia eshte nje rreth shtrenguar, kohezgjatja e se ciles edhe ne te mire te mbyt.
   aforizma
 • 2021-08-17 18:17:03
  Asnjehere e pathena s'eshte gjykuar, por ne heshtje vet ajo dic ka folur.
   aforizma