A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Masakra E Kosoves

Dhuna e serbis tek ne 
skishte te ndalur.ushtria 
serbe vriste masakronte 
pas luftës së uqkës dhe pas 
hyrjes së trupave te natos 

kosovën e shkatrruan ne 
e lam me gjak e paguam 
përseri su rehatuan tej 
moren viset shqiptare su 
duaruan. 

osova është e fort 
duron gjdo përballje 

500 vite na sundon turkia 
tash serbia por ne jemi 
trima sfriksomi as nga 
vetëtima.

tash kosova u lirua nga 
sundimet mbaruan u lirua 
gjdo njeri ne burgjet e 
serbis dhe robër te turkis. me 17 shkurt 2008 shpalli 
kosova tokën e vet shtetë 
shtet të pavarur shtet etnik. me zemër e me shpirt rroft kjo 
pavarsi qe sashum e kemi pritë

- Erza L Rudaku


- Poezia u dërgua nga Erza Rudaku -

Nuk ka akoma asnjë votë


teksteshqip.com © 2007 - 2017