Skifteri Dhe Bibimi

U versul skifteri
me sqepin grabitqar
xhelin e bibimit
deshti me e marë
Nga friga bibimi
nisi te bertas
skifteri i frigesuar
s'arriti ta godas
skifteri i xhor
per rretha andej i ra
me sqepin e that
iku ma su pa.

- poezi nga Fatmir Çitaku


Nuk ka akoma asnjë votë