Tema: Poezi Për Vëllain dhe Motrën

Kam Nji Vlla

Kam nji vall
me te s'ka
shkon ne shkoll
por buk s'ha
Ik ter diten
shkon ne internet
arrin mbremja
e harron krejt
sillet peshtillet
diqka belbezon
per te punu
hiqe se ja don
I lazdruar ësht
por shum shok ka
por nga shpirti
shum krenohem qe e kam vlla.
shum e dua
vllaun tim
e kam xhan
e kam bibim

- poezi nga Fatmir Çitaku


Nuk ka akoma asnjë votë