U krijua nga Lion KAdriu 2019-01-24 14:38:52
Ia kisha dhon unë asaj
zemrën n'dorë
S'e di ajo
Ia kisha dhon unë
edhe shpirtin n'dorë
S'e di ajo
© teksteshqip.com
2019-01-11 03:43:06
Se ajo mi mori t'gjitha mu
Se ajo ma mori gjithçka du
Mi mori, mi mori t'gjitha mu
Ma mori, ma mori gjithçka du
© teksteshqip.com
U krijua nga King Natty 2018-12-24 05:38:18
Ajo me futi në botën e saj
Po jo në t'vërtetën
Se e kom dasht
Dhe prandaj nuk kom faj
© teksteshqip.com
U krijua nga Jasemina 2018-12-18 18:25:38
Ty t'genjejn, mu po m'rrejn
Po nina padrejt Geti
Po nina shanjt
Mos e keq, mos e bone njejt
Mos u bo si tjerat që veç gënjejn
Hajde, hajde se s'ka problem
© teksteshqip.com
2018-12-16 06:19:03
Hajde, hajde se s'ka problem fare
Hajde, hajde mos t'vin marre
Kërko falje se s'ki qare
Mi more krejt ça du
Mos u mat me mu
Se kërcen bambiri-bambiribu
© teksteshqip.com