Francesko Petrarka

Thënie nga Francesko Petrarka

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Francesko Petrarka

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Kush mund të tregojë se sa dashuron, ka njohur vetëm një dashuri të dobët.
   aforizma
  0
  409
 • 2021-02-08 14:34:41
  Sa shumë respekt e lëvdata meriton miqësia! Është ajo që i bën të lindin, i ushqen dhe i mban ndjenjat më të bukura të bujarisë, për të cilat është e aftë zemra e njeriut.
   aforizma
  0
  407
 • 2021-02-08 14:34:41
  Unë nuk besoj se ka gjëra aq të vështira dhe aq të rrezikshme sa një i dashuruar ose një e dashuruar vërtet të mos i marrë përsipër e të mos ua dalë mbanë.
   aforizma
  0
  405