Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com

Gena - O Vemi O Svemi

Song Lyrics:

Vemi o svemi
ne mes te pyllit do t’vemi
atje ku dielli dhe bota nuk na sheh
atje ku dielli dhe bota nuk na sheh

Atje ku zogjte ngrene
folete e dashurise
atje folene te ngreme edhe ne
atje folene te ngreme edhe ne

te rrojme te geruar
te lumtur dhe te qehte
sa e embel eshte kjo jete plot dashuri
sa e embel eshte kjo jete plot dashuri

We added a new section Albanian Chords. Please make any necessary corrections to the chords. Thanks for your time!


(Optional)


(Optional)
teksteshqip.com © 2007 - 2019