Giuseppe Ungaretti

Thënie nga Giuseppe Ungaretti

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Giuseppe Ungaretti

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Dimër. Porsi një farë, shpirti im, ka nevojë për punën e fshehur të kësaj stine.
   aforizma
  0
  407
 • 2021-02-08 14:34:41
  Vdekja paguhet duke jetuar.
   aforizma
  0
  406
 • 2021-02-08 14:34:41
  Ndoshta njeriu nuk është i denjë as të shpresojë.
   aforizma
  0
  405
 • 2021-02-08 14:34:41
  U shfaqe tek porta me fustanin tënd të kuq, për të më treguar se je zjarr që shkrumbon e ndez sërish.
   aforizma
  0
  405
 • 2021-02-08 14:34:41
  Dashuria e vërtetë është një qetësi e përflakur.
   aforizma
  0
  404
 • 2021-02-08 14:34:41
  Duhet vullnet për të jetuar, pavarësisht çdo gjëje, duke shtrënguar grushtet, pavarësisht vdekjes.
   aforizma
  0
  404