Gjergj Fishta

Thënie nga Gjergj Fishta

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Gjergj Fishta

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Edhe hâna do t'a dije, edhe dielli do t'ket pa, se përqark ksaj rrokullije, si Shqypnija vend nuk ka!
   aforizma
  4
  408
 • 2021-02-08 14:34:41
  I urti kurr nuk ngutet, prej burrnís e jo prej tutet.
   aforizma
  1
  362
 • 2021-02-08 14:34:41
  Flamuri kombtar nuk ka ç'ka ban nder ne, po kje se dashtni nuk kem' për Atdhe!
   aforizma
  2
  361
 • 2021-02-08 14:34:41
  Vërtet ne kemi Bajram e Pashkë, por Shqiptarinë e kemi bashkë.
   aforizma
  0
  359
 • 2021-02-08 14:34:41
  Injoranca dhe krenaria shkojnë bashkë si shtati e hija.
   aforizma
  0
  358