Guillaume Apollinaire

Thënie nga Guillaume Apollinaire

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Guillaume Apollinaire

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nganjëherë është mirë të bëjmë një pushim në ndjekjen tonë të lumturisë dhe thjesht të jemi të lumtur.
   aforizma
  0
  417
 • 2021-02-08 14:34:41
  Sëmundja është pushimi i të varfërve.
   aforizma
  0
  417
 • 2021-02-08 14:34:41
  Arti, gjithnjë e më shumë, do të ketë një shtëpi.
   aforizma
  0
  415
 • 2021-02-08 14:34:41
  Dashuria është e lirë pasi nuk i nënshtrohet fatit.
   aforizma
  0
  415
 • 2021-02-08 14:34:41
  Erdhi koha të rindezim yjet.
   aforizma
  0
  415