Ilion Kraja

Thënie nga Ilion Kraja

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Ilion Kraja

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
  • 2021-02-09 19:23:48
    Si lulja pa diell Si toka pa qiell Si njeriu pa sy Ashtu jam une pa ty
     aforizma
    0
    409