Shkollimi

Zilja ra
na fton në mësim.
Bleron fjala, në mendim.

Shumëzimi dhe pjestimi
plus dhe vjersha nga Naimi.

Dhe mësuesi në shpegim
thotë diçka që ne se dimë.

Kjo është shkolla
kjo është dija
që ndriçon rrugët e mija!

- poezi nga Ilir Koro


Nuk ka akoma asnjë votë