Ylli I Besimit

Bota ime vogel
prane nje shpat mali
Ku qajne e qeshin
Malli edhe Djalli

Shtrire ne nje pllaje
si per te me "munduar"
rend e rrezohet
shpresa e "uruar"!

Kaq e vogel bota
si nje luleshqere
E keput "pa dashur'
qofte dhe nje ere.

Sa i vogel hapi
sa i madh mendimi
'Bie" dhe ""keputet"
si nje yll, besimi!

- poezi nga Ilir Koro


Nuk ka akoma asnjë votë