2020-10-29 09:10:49

Ismail Kadare

"Ti Dhe Hëna"

2020-03-20 00:58:21

Ismail Kadare

"Te Huaj Jemi"

2019-06-09 16:40:43

Ismail Kadare

"Pa Ty"

2019-06-09 16:38:49

Ismail Kadare

"Motive Me Diell"

2018-04-29 19:14:43

Ismail Kadare

"Portreti I Skenderbeut"

2018-03-04 13:10:54

Ismail Kadare

"Malli I Shqiperise"

2018-02-22 18:04:59

Ismail Kadare

"Në Parkun Që Mbuluan Fletët"

2018-02-18 19:33:18

Ismail Kadare

"Pa Ty"

2018-01-11 20:34:23

Ismail Kadare

"Portreti I Skenderbeut"

2018-01-08 15:02:33 Dërgoi: rexhina qahja

Ismail Kadare

"Nena"

2017-11-15 09:12:54 Dërgoi: Ersi Dobi

Ismail Kadare

"Mall"

2017-10-25 17:52:48 Dërgoi: Indrit Gruda

Ismail Kadare

"Mall"

2017-10-25 17:52:17 Dërgoi: Indrit Gruda

Ismail Kadare

"Kristal"

2017-10-23 11:46:04

Ismail Kadare

"Te Huaj Jemi"

2017-10-14 14:57:44

Ismail Kadare

"Te Huaj Jemi"

2017-10-14 14:56:16

Ismail Kadare

"Te Huaj Jemi"