Ismail Kadare

Thënie nga Ismail Kadare

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Ismail Kadare

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Njeriu në jetë ka nevoj për 1 filxhan shkencë, 1 shishe kujdes, dhe 1 oqean durim
   aforizma
  3
  848
 • 2021-02-08 14:34:41
  Të falësh, nuk do të thotë të harrosh
   aforizma
  1
  800
 • 2021-02-08 14:34:41
  Kurrkush s'e thotë të vërtetën, ngaqë ka drojë prej saj.
   aforizma
  3
  791
 • 2021-02-08 14:34:41
  Ne mund të jemi gjithçka, veq një gjë nuk jemi: ajo që kujtoni ju
   aforizma
  1
  790
 • 2021-02-08 14:34:41
  Kurrë, tha ai. Kam veç një frikë, mos të të humb!.
   aforizma
  1
  788
 • 2021-02-08 14:34:41
  Letërsia autentike nuk përputhet me diktaturat. Shkrimtari është armiku natyror i diktaturave.
   aforizma
  1
  787