Më mbaj mend (për 1 muaj)

Shkumbin Ismaili - Mbete Nje Kujtim

Foto katrore

Si dje, prapë dhe sot
Çdo fjalë mbetë e kotë
Të thashë në fillim
I rëndë ky përfundim

Format Story