Më mbaj mend (për 1 muaj)

Teuta Selimi - Ja Fala

Foto katrore

Takoje, nga unë bani t'fala
Thuaj gabimet ia fala
Thuaj se për ty kam qa
Tregoj se për ty po vuaj
Se po ikin ditë dhe muaj

Format Story