Më mbaj mend (për 1 muaj)

Ismail Kadare - Mall

Foto katrore

Dhe thenia e vjeter e Heraklitit
Seç m'u kujtua sot per dreq:
"Te zgjuarit jane bashke ne bote,
Kurse te fjeturit jane veç".

Format Story