Më mbaj mend (për 1 muaj)

Dritero Agolli - Qente

Foto katrore

Mendova i shtrirë një mëngjes
Të vdes dhe mes jush mos më gjeni
Po shpejt u pendova, s'do vdes
Se dua të gjej
origjinën tuaj prej qeni

Format Story