Më mbaj mend (për 1 muaj)

Andon Z. Çajupi - Fyell' I Bariut

Foto katrore

Bariu, shokë, bariu,
kur gjëmon e fryn veriu,
është përjashta fatziu,
e rreh breshëri dhe shiu!

Format Story