Më mbaj mend (për 1 muaj)

Valentina Llapri - Thënie

Foto katrore

Mos u orvat gjithe jeten
per te gjetur lumturine
tek tjetri, ajo eshte
brenda dhe vetem brenda
teje, kerkoje, shtrengoje,
gjeje!

Format Story