Më mbaj mend (për 1 muaj)

Kenge Per Femije - Viti I Ri

Foto katrore

Ja na erdhi Viti i Ri,
sa jam i gëzuar,
Porsi unë dhe cdo fëmijë,
pret per ta festuar,

Format Story