Më mbaj mend (për 1 muaj)

Dritero Agolli - Poçari

Foto katrore

Vajta në Stamboll të bëj pazar,
për kujtim të ble një vazo balte:
- Paqe dhe selam, usta poçar,
Vazon më të mirë po e pate
Paqe dhe selam, usta poçar!

Format Story