Më mbaj mend (për 1 muaj)

Ismail Kadare - Kristal

Foto katrore

Ka kohë që s'shihemi dhe ndjej
si të harroj une dalëngadal
si vdes tek une kujtimi yt
si vdesin flokët dhe gjithçka

Format Story