Më mbaj mend (për 1 muaj)

Vaçe Zela - Rrisim Jetën Tonë

Foto katrore

Hyj dhe unë mes tyre
Shtoj një fjalë, një këngë
Është kjo këngë për jetën
Për ty Shqipëri
Për ty Shqipëri moj nanë

Format Story