Më mbaj mend (për 1 muaj)

Dritero Agolli - Lejleku

Foto katrore

..dhe se harroj dot atë plep,
ku kishte çerdhen një lejlek
stërnip i tij akoma vjen
stërnip, ngjatjeta po të them
do pleqërojme ti dhe unë
si ne do lindin shumë e shumë..

Format Story