Më mbaj mend (për 1 muaj)

Dritero Agolli - Mos Ma Kujto

Foto katrore

E shkuara ka ore dhe
caste te hidhura,
mos ma kujto,
Ka drojtje dhe heshtje
kur lipsen te thirrura,
mos ma kujto!

Format Story