Më mbaj mend (për 1 muaj)

Ismail Kadare - Në Parkun Që Mbuluan Fletët

Foto katrore

Dhe s'kish se si të ndodhte ndryshe
Të ndodhte ndryshe s'kish se si.
U desh të zhdukeshin përbindshat
Që te kjo botë të vije ti...

Format Story