Më mbaj mend (për 1 muaj)

Xhensila - Da Da Da

Foto katrore

Më pëlqen, më tundon,
ti mendimet m'i ledhaton,
çdo mëngjes tek ty jam,
dhe ëndrrat me ty i kam.

Format Story