Më mbaj mend (për 1 muaj)

Olsi - Kush Jam

Foto katrore

A eshte kjo rruga qe duhet
dhe shpirti jot eshte i sakte?
A e meriton
vendin
ku je apo gjith kjo
qe nji fat?

Format Story