Më mbaj mend (për 1 muaj)

Era Rusi - Me Dhemb Dashnia

Foto katrore

Nuk e di pse në dhomë ti nuk je më
Nuk e di pse nga ne nuk mbet asgjë
Është i hidhur ky fat
që paskam pas në jetë
Të të jap çka unë kam
dhe të mbetem unë vetë

Format Story