Më mbaj mend (për 1 muaj)

Argjentina Ramosaj - Jeta Vazhdon

Foto katrore

S'të kam pranë dhe malli tret
Kur e di jo nuk është e thjeshtë
Të mos dua asgjë sot, sa ftohtë
Dhe mbështillem në errësirë
Me kujtimin më të mirë
Dhe marr forcë unë të jetoj

Format Story