Më mbaj mend (për 1 muaj)

Fan Noli - Anës Lumenjve

Foto katrore

Arratisur, syrgjynosur,
rraskapitur dhe katosur
po vajtonj pa funt, pa shpresë,
anës elbë-s, anës spree-së.
ku e lam' e ku na mbeti,
vaj-vatani e mjer mileti,

Format Story